DM-meditatie

DM-meditatie staat voor Diepte Meditatie. Diepte Meditatie is een moeiteloze en zeer aangename ontspanningsmethode die de geest tot rust brengt en u innerlijke stilte laat ervaren. Door op regelmatige basis Diepte meditatie te beoefenen, verbeteren alle aspecten van uw leven, zowel op lichamelijk als op geestelijk gebied. U kunt een cursus DM-meditatie volgen bij Diepte Meditatie NH.

Een cursus DM-meditatie

Tijdens onze kwalitatief hoogwaardige Diepte meditatie cursus wordt er aandacht besteed aan de geestelijke ontwikkeling, lichamelijke gezondheid en zelfkennis/bewustwording; alles waar Diepte meditatie om draait. Door middel van vier sessies, waarvan de eerste bestaat uit een individuele instructieles, zult u de techniek van Diepte meditatie leren en krijgt u feitelijke en diepgaande kennis over alle onderdelen die met Diepte Meditatie te maken hebben.

Contact

DM-meditatie is zeer geschikt voor iedereen die innerlijke rust wil vinden en het leven op een bepaald vlak of op alle vlakken wil verbeteren. Voor meer informatie over Diepte meditatie kunt u een kijkje nemen op onze website of telefonisch contact met ons opnemen: 0725119114 /
0646077927. Mailen kan ook: info@dieptemeditatie-nh.nl. Wij vertellen u graag meer over Diepte Meditatie NH en onze cursussen. Tevens bent u van harte welkom een informatielezing gratis en vrijblijvend bij te wonen. Data, tijden en adressen vindt u op de website.

Page up