Cursus Diepte Meditatie

Wilt u een cursus Diepte Meditatie volgen in groepsverband, individueel of met een partner? Neemt u dan eens een kijkje op de website van Diepte Meditatie NH en ontdek de diverse mogelijkheden die wij u te bieden hebben wanneer u interesse heeft in een cursus Diepte Meditatie. De cursus Diepte Meditatie wordt verzorgd door afgestudeerd DM-docente Stephanie van Raaij. Weet u niet zeker of de cursus iets voor u is? U kunt gratis en vrijblijvend een informatielezing bijwonen. Deze lezingen worden op diverse locaties georganiseerd. U vindt de data, tijden en adressen op de website.

Een cursus Diepte Meditatie bestaande uit vier sessies

De kwalitatief hoogwaardige cursus Diepte Meditatie bestaat uit vier sessies, waarvan de eerste een instructieles op individuele basis is waarin u de DM-techniek leert. Deze sessie duurt ongeveer een uur. De daaropvolgende drie sessies van de cursus Diepte Meditatie duren circa tweeënhalf uur. Tijdens deze sessies van de cursus Diepte Meditatie wordt gezamenlijk gemediteerd, worden uw ervaringen besproken en wordt uitleg gegeven over de juiste wijze van mediteren. U krijgt praktische aanwijzingen en uitleg over onder andere de rol van gedachten en lichamelijke gewaarwordingen tijdens de meditatie.

Contact

Iedereen, jong en oud, man of vrouw, is van harte welkom de cursus Diepte Meditatie te volgen. U kunt zich aanmelden door contact met ons op te nemen. Wilt u eerst vrijblijvend meer informatie over de cursus Diepte Meditatie? Kom dan naar een informatielezing of neem contact met ons op door te bellen naar 0725119114 / 06-46077927 of te mailen naar info@dieptemeditatie-nh.nl.

Page up