Privéles meditatie

Voor een privéles meditatie bent u aan het juiste adres bij Diepte Meditatie NH. Wij bieden u cursussen in Diepte Meditatie van uitstekende kwaliteit op diverse locaties, maar ook voor een privéles meditatie kunt u bij ons terecht. Er zijn diverse redenen waarom iemand kiest voor een privéles meditatie. Zo kunt u het te druk hebben voor een groepscursus, waardoor u de cursustijden zelf in wilt plannen. Maar het kan ook zijn dat u zich om wat voor reden dan ook niet prettig voelt in een groep waardoor u de cursus niet in groepsverband wenst te volgen. Wat de reden ook is, u bent bij Diepte Meditatie NH altijd welkom voor een privéles meditatie.

Uw docente tijdens de privéles meditatie

De privéles meditatie wordt gegeven door Stephanie van Raaij, afgestudeerd DM-docente. Tijdens de privéles meditatie zal zij u niet alleen de Diepte Meditatietechniek leren, maar u krijgt ook feitelijke en diepgaande kennis over de verschillende onderwerpen die met meditatie te maken hebben. U kunt de privéles meditatie volledig individueel volgen, maar het is ook mogelijk dit met een partner te doen.

Contact

Heeft u interesse in een privéles meditatie of wilt u meer weten over de privéles meditatie? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de inhoud van de cursus. Bel vrijblijvend naar 072–5119114 / 06–46077927 of stuur een mail naar info@dieptemeditatie-nh.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Page up