Privé meditatie

Wilt u een privé cursus meditatie volgen bij een professionele en afgestudeerde docente in Diepte Meditatie? Neemt u dan eens een kijkje op de website van Diepte Meditatie NH. Hier kunt u tevens kort kennis maken met Stephanie van Raaij, gediplomeerd DM-docente die de privé cursus Diepte Meditatie verzorgt. U kunt de privé cursus meditatie volledig individueel volgen, maar het is ook mogelijk deze met een partner te volgen.

Waarom kiezen voor een privé cursus meditatie?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand de voorkeur geeft aan een privé cursus meditatie boven een cursus in groepsverband. Zo kan de reden zijn dat de cursusdata afgestemd kunnen worden op uw (drukke) agenda, maar het kan ook zijn dat u liever een privé cursus meditatie volgt omdat u dan gebruik kunt maken van een intensievere begeleiding van de docente. Ook voor iemand die zich niet prettig voelt in een groep kan een privé cursus meditatie uitkomst bieden.

Contact

Een privé cursus meditatie is zeer geschikt voor iedereen die graag op een juiste en effectieve wijze wilt leren mediteren en dit niet wil of kan doen in groepsverband. Wilt u zich aanmelden voor een privé cursus meditatie of wenst u meer informatie? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 072–5119114 / 06–46077927 of mail naar info@dieptemeditatie-nh.nl.

Page up