Meditatieweekend

Heeft u interesse in een meditatieweekend om volledig tot rust te komen, zowel geestelijk als lichamelijk? Diepte Meditatie NH geeft cursussen Diepte Meditatie in de vorm van een meditatieweekend. De cursus bevat vier sessies, waarvan de eerste drie op vrijdag, zaterdag en zondag, tijdens het meditatieweekend, plaatsvinden. De laatste sessie volgt in het opvolgende weekend.

Voordelen van een meditatieweekend

Door de TDM-techniek tijdens een zogeheten meditatieweekend te leren waarbij de sessies snel op elkaar volgen, kunnen er geen fouten in de techniek sluipen en leert u deze dus op de juiste wijze. Daarnaast bent u door het volgen van een meditatieweekend in staat om binnen korte tijd zelfstandig (thuis of elders) DM te beoefenen. U zult tijdens het meditatieweekend niet alleen de DM-techniek leren, maar u krijgt ook feitelijke en diepgaande kennis over alle onderwerpen die bij meditatie komen kijken. Een meditatieweekend is dan ook niet alleen zeer ontspannend en goed voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid, maar ook zeer leerzaam en een begin van een beter leven met meditatie op de juiste wijze.

Contact

Een meditatieweekend van Diepte Meditatie NH is geschikt voor iedereen, jong en oud. Wilt u meer weten over het meditatieweekend of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 072–5119114 / 06–46077927 of te mailen naar info@dieptemeditatie-nh.nl. Tevens nodigen wij u uit gratis en vrijblijvend naar een informatielezing te komen. U vindt de locaties, data en tijden op onze website.

Page up