Meditatie Alkmaar

Voor meditatie in Alkmaar bent u aan het juiste adres bij Diepte Meditatie NH. Wij verzorgen cursussen Diepte Meditatie in Alkmaar. Daarnaast bent u van harte welkom kennis met ons te maken door een gratis en vrijblijvende informatielezing over Diepte Meditatie in Alkmaar bij te wonen. Deze lezingen vinden plaats in Vitalenta aan de Westerweg 14. Tevens vinden er lezingen plaats op andere locaties in Noord-Holland. U vindt de adressen, tijden en data op onze website.

Deelnemen aan een cursus meditatie in Alkmaar

Een cursus Diepte Meditatie in Alkmaar bestaat uit vier sessies, waarvan de eerste sessie bestaat uit een individuele instructieles op afspraak, welke een uur duurt. De volgende drie sessies van de cursus meditatie in Alkmaar duren ca. 2,5 uur per sessie. U leert niet alleen de DM-techniek, maar u krijgt ook feitelijke en diepgaande kennis over de verschillende onderwerpen die bij meditatie komen kijken tijdens de cursus meditatie in Alkmaar.

Contact

U leest alle informatie over onze cursus Diepte Meditatie in Alkmaar op onze website. Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden voor de cursus Diepte Meditatie in Alkmaar? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bel naar 0725119114 / 0646077927 of mail naar info@dieptemeditatie-nh.nl.

Page up